FAQ

1. Wat zijn de stappen in het proces van een badkamerrenovatie?

Het proces begint met een grondige inspectie en opmeting en bespreking van je wensen. Vervolgens plannen en berekenen we de renovatie, die uitvoerig wordt vastgelegd in een offerte. Daarna voeren we de demontage uit, installeren we nieuwe voorzieningen, betegelen we de ruimte en voltooien we de afwerking.

2. Kan ik mijn eigen tegels kiezen voor het tegelwerk?

Ja, absoluut! We moedigen onze klanten aan om hun tegels te kiezen, zodat de badkamer perfect past bij hun stijlvoorkeuren. We adviseren je ook graag over geschikte tegelopties.

3. Hoe lang duurt een gemiddelde badkamerrenovatie?

De duur van een badkamerrenovatie kan variëren op basis van de omvang van het project. Gemiddeld genomen duurt een renovatie tussen de 2 tot 4 weken.

4. Kan ik tijdens de renovatie mijn badkamer blijven gebruiken?

Gedurende de meeste renovaties is de badkamer tijdelijk niet beschikbaar vanwege demontage en installatie van nieuwe voorzieningen. 

5. Zijn jullie werkzaam in specifieke regio's?

We zijn gevestigd in Zwolle, Overijssel.

6. Hoe kan ik een offerte aanvragen voor een badkamerrenovatie?

Je kunt een offerte aanvragen door ons een bericht te sturen via whatsapp, te bellen, een e-mail te sturen of ons contactformulier op de website in te vullen. We nemen dan snel contact met je op om je wensen te bespreken en een passende offerte te bieden.

7. Wat is de gemiddelde wachttijd voordat jullie met de renovatie kunnen beginnen? 
We plannen meestal vooruit en streven naar een wachttijd van 6 tot 12 maanden, afhankelijk van de drukte en de omvang van onze lopende projecten. Dit stelt ons in staat om voldoende tijd te besteden aan planning en voorbereiding, om ervoor te zorgen dat jouw badkamerrenovatie het hoogste niveau van vakmanschap krijgt. We raden aan om tijdig contact met ons op te nemen om je project te plannen en teleurstellingen te voorkomen.

Heb je nog andere vragen of twijfels? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij je badkamerrenovatie of tegelwerkproject.